Wereldrecord verbroken!

Afgelopen zondag waren vier darthelden in Zandvliet klaar voor een enorm zware opdracht, namelijk het wereldrecord ‘zo lang mogelijk aan één stuk darten’ verbreken, Tripel 20 was fiere sponsor. Dat record stond op 51 uur, maar het viertal was er rotsvast van overtuigd dat ze dit konden verbreken. Uiteindelijk slaagden ze erin en brachten ze het record naar ruim 54 uur in aanwezigheid van Guinness World Records!

Dit alles deden ze niet zomaar, ze willen namelijk met de opbrengst chemomutsjes en sjaaltjes laten maken voor kankerpatiënten. Kanker is een ziekte waar ze allemaal in hun familie- of vriendenkring mee te maken hebben gehad, dus vandaar deze mooie actie.

Om het verhaal nog even te schetsen mocht Tripel 20 toch nog een aantal vragen stellen aan één van de wereldrecordhouders, Michaël Ringoet.

Kan je jezelf even voorstellen voor de lezers die jou nog niet kennen?

Ik ben Michael Ringoet, ik ben 33 jaar en ik woon in Veltem.

Hoelang zit je al in de darts?

Ik speel darts vanaf men 7 jaar, dus zit nu ongeveer 26 jaar in de dartwereld.

Hoe zijn jullie op dit idee gekomen?

Kevin (één van de vier) is met het idee gekomen, ik ben er uiteindelijk als laatste bijgekomen omdat ze nog een vierde man zochten.

Kunnen mensen jullie nog steeds steunen? Hoe?

Ze kunnen ons zeker en vast nog steunen via onze crowndfunding en via onze pagina van Pink Flight.

Zijn er nog plannen in de toekomst?

We zijn zeker nog van plan om dingen te doen, maar hoe of wat dat staat nog niet vast. Laat ons eerst maar even genieten van ons behaalde wereldrecord!

We gaan even verder met vragen over de wereldrecordpoging.

Wat waren de moeilijkste momenten voor jou?

Vooral de nacht van zaterdag op zondag was lastig. Ook zondagvoormiddag toen het volk begon toe te komen voor het tornooi werd het voor mezelf enorm zwaar. Ik kreeg ook na de eerste nacht al veel last van mijn onderrug, daarvoor dank ik Mike Huygen en zijn vrouw om men rug geregeld te masseren en in te smeren met balsem.

Wanneer dachten jullie voor het eerst aan stoppen?

Ik heb het eerst aan stoppen gedacht tijdens de eerste nacht door de aanhoudende pijn in men rug, maar Vincent, Yannick en Kevin hebben me door die momenten heen geholpen.

Hebben jullie steeds jullie niveau kunnen behouden?

De laatste uren heb ik men goede niveau niet meer kunnen halen, voor de rest vond ik dat ik men niveau nog wel redelijk heb kunnen volhouden. (extra: hij gooide maar liefst 39x 180!)

Welke voeding en dranken hebben jullie gedurende de poging het meeste nodig gehad?

Ik heb vooral veel Coca Cola en Fanta gedronken de laatste nacht en in de dag nog een paar Red Bulls en Monsters, maar niet veel. Qua eten hadden we vooral veel fruit, zaterdagavond spaghetti en ’s morgens altijd koffiekoeken. Zaterdagnacht hadden we ook nog spek met eieren!

Om af te sluiten zouden we graag nog een aantal vragen stellen over Tripel 20.

Wat vind je van de Tripel 20?

Ik vind het één van de beste bieren die ik de laatste jaren gedronken heb.

Met welk bier vergelijken je de smaak van dit dartbier?

Ik vind het ergens tussen Tripel Karmeliet en Duvel.

Hoeveel zou je er kunnen drinken op een avond?

Haha, 8 zou de maximum zijn denk ik. Anders zal ik niet meer op men benen kunnen staan!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Tripel 20

Gerelateerde posts

Wereldrecord verbroken!

Afgelopen zondag waren vier darthelden in Zandvliet klaar voor een enorm zware opdracht, namelijk het wereldrecord ‘zo lang mogelijk aan één stuk darten’ verbreken, Tripel

Interview Darts België

Sören Moens is ondertussen zeer gekend in de dartwereld. Via zijn Facebookgroep ‘Darts België’ probeert hij met man en macht de darts in België op

Eerste brouw uitverkocht!

Na een kleine maand is het al zover, Tripel 20 is uitverkocht! Het dartbier was de afgelopen weken zo populair in België en Nederland dat

Interview Dirk Allard

Omdat wij bijzonder trots zijn om ‘Onze Dirk’ Dirk Allard te mogen steunen als grote fans, namen we vandaag een interview met hem af. Dirk