Eerste brouw uitverkocht!

Na een kleine maand is het al zover, Tripel 20 is uitverkocht! Het dartbier was de afgelopen weken zo populair in België en Nederland dat de stock volledig uitgeput is geraakt. Zowel darters als niet-darters hielden lovende woorden over aan dit blonde tripelbier van 8,5%.

De afgelopen weken gingen we dagelijks heel België door om iedereen z’n bestelling te kunnen leveren. Uiteraard ging dit heel zelden gepaard met onverwachte situaties waarbij sommige mensen een aantal dagen langer moesten wachten op hun levering dan voorzien was, toch hebben we steeds de controle kunnen behouden en hebben we veel bierliefhebbers blij kunnen maken.

Binnen een aantal weken zijn wij volledig terug met Tripel 20 en zullen wij met een grotere stock ook de tijd vinden om cafés rond te gaan, iets wat we nu door tijdsgebrek op de lange baan hebben moeten schuiven.

Wij zien jullie snel!

Gooit’em. Drinkt’em.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Tripel 20

Gerelateerde posts

Wereldrecord verbroken!

Afgelopen zondag waren vier darthelden in Zandvliet klaar voor een enorm zware opdracht, namelijk het wereldrecord ‘zo lang mogelijk aan één stuk darten’ verbreken, Tripel

Interview Darts België

Sören Moens is ondertussen zeer gekend in de dartwereld. Via zijn Facebookgroep ‘Darts België’ probeert hij met man en macht de darts in België op

Eerste brouw uitverkocht!

Na een kleine maand is het al zover, Tripel 20 is uitverkocht! Het dartbier was de afgelopen weken zo populair in België en Nederland dat

Interview Dirk Allard

Omdat wij bijzonder trots zijn om ‘Onze Dirk’ Dirk Allard te mogen steunen als grote fans, namen we vandaag een interview met hem af. Dirk