01.WIE ZIJN WIJ

OVER ONS 

Begin 2012

In dit jaar worden we allebei 16 jaar. Vanaf nu begint onze liefde voor bier zich te ontwikkelen, een goede frisse pint gaat er dan al in!

Midden 2017

Cédric komt in contact met de dartsport en laat dit niet meer los, hij begint darts fanatiek te volgen en begint zelf ook dagelijks te trainen. Ook Arno maakt op deze manier kennis met de sport en begint ook, tussen zijn drukke trainingsschema in tennis, op regelmatige basis een pijltje te gooien. Naast het gooien begint ook Arno de wereldtop in darts te volgen.

Januari 2021

In het begin van 2021 wordt darts plots een ware hype in België, door de goede prestaties van onze Belgen. Het darten in België wordt nu eindelijk op de kaart gezet en dit kan deze fantastische sport alleen maar ten goede komen! De dartswinkels draaien op volle toeren, leden zoeken enthousiast naar clubs en mensen bereiden zich voor op hun (eerste) competitiematchen! Arno en Cédric komen samen en brainstormen nu over een uniek project, een dartbier!

Mei 2021
Het eerst bier komt in de rekken! Online bestellingen, cafés, drankenhandelaars en evenementen: iedereen wil de Tripel 20 proberen!

Tot op heden gaat alles nog steeds in een stijgende lijn, al onze ontwikkelingen zijn vanaf nu te volgen op onze Facebook en Instagram! We zien je daar!

02.Waarom ons project?

TRIPEL 20 

Met Tripel 20 tillen wij de darts in België naar een hoger niveau. Een Belgische, krachtige Tripel 20 valt niet alleen erg in de smaak. Bovendien zorgt het bier ook voor de groei in onze sport. 

Elke Tripel die jij drinkt, is een herinvestering in de sport.

0%

Tevreden klanten

0%

blijvende verkooppunten

0%

dartgerichte ondersteuning

0%

verdeeld over heel België

03 De darters: leer onze ambassadeurs kennen

AMBASSADEURS 

Dieter Porton

eerste klant ooit

Ze hebben gewoon het beste bier ter wereld ontwikkeld. Tripel 20 is een fantastisch lekker biertje dat gemakkelijk binnenloopt. Tijdens het darten is dit het onmisbare gerstenat! Geloof het of niet, dankzij dit brouwsel is het gooien van een triple 20 zoveel makkelijker in het dartsbord. Best darts beer, let’s say, best beer in the world!

Lander Jespers

Bierkenner

Ik heb het bier leren kennen via mijn vrienden. Tripel 20 is mijn nieuwe Go To – bier! Toen Cédric en Arno in de testfase zaten van dit heerlijke bier was ik enorm geboeid door hun project en ook zeer nieuwsgierig! Het resultaat stelde alles behalve teleur! In deze tripel komt alles bij elkaar. Enerzijds neem je een aangename, hoppige bitterheid waar en anderzijds proef je de fruitige toets. De afdronk is lekker droog en je wil meteen een tweede slok nemen! Het is een engeltje dat op je tong pist, quoi! Naast een nieuw lievelingsbier bezorgden Cédric en Arno mij ook een nieuwe passie. Sinds ik Tripel 20 degusteer gooi ik quasi dagelijks een pijltje!

Marije Polman

uitbater dartscafé Dubbel 10 (Rotterdam)

Tripel 20 is een heerlijk fris biertje wat erg makkelijk drinkt. Daardoor is het dus ook “gevaarlijk” haha! Wij hebben sinds het begin Tripel 20 in onze zaak en we zijn hier super tevreden mee. De makers zijn ook echt topgasten. Ik kan iedereen aanraden om met hen samen te werken en Tripel 20 te drinken!

04.Partners

Partners van Tripel 20
partner tripel20
Betuwe Cup
Dartshop Madhouse Aalter
Café Den Travoo
Pink Flight

05.Wat zeggen de mensen

Onze Testimonials
Ik kan niet wachten tot ze weer iets nieuw uitbrengen zoals hun geweldige rum! Persoonlijk ben ik geen bierdrinker, maar een Tripel 20 gaat er wel eens in! Het is een biertje dat je niet kan vergelijken met iets anders en is de ideale drank voor een middag of avondje darts!

- Brian Raman

profdarter en commentator

De eerste keer dat ik Tripel 20 proefde voelde dit alsof een engeltje op men tong piste. Het was een gelukzalig gevoel net zoals de eerste keer wanneer je een triple 20 raakt in het dartsbord.

- Jan Van Impe

bierkenner

Tripel 20 is een geweldig dartbier dat door onze club geweldig werd aanvaard. Het wordt ondertussen in onze omgeving ook geschonken door Café Doortrapper en Café Trapke Op. Er zijn enkel goede commentaren en het smaakt naar meer! De twee mannen achter Tripel 20 blijven fantastisch bezig en hopelijk is Tripel 20 nog lang te verkrijgen.

- Tony Coolman

Vrije Darters Overbroek